Covid-19

COVID 19 – AJANKOHTAISTA

Covid-19 -tilanne vaikuttaa joogatuntien järjestämiseen vuonna 2021. Tällä sivulla on päivittyvänä ajankohtaiset covid-19-toimet.

Kivistön lähiopetus:
Kivistön lähiopetusta pyritään jatkamaan pienimuotoisena syksyllä 2021.
Lähiopetusryhmän maksimikoko seuraa viranomaisohjeita.
Terveysturvallisuuden ohjeistusta annetaan tarkemmin kurssi-ilmoituksessa sekä ilmoittautuneille infokirjeessä.
Tuntien peruutustapauksissa pätevät poikkeusajan peruutusehdot.

Voimassaolevia terveysturvallisuusohjeita:

 • Tunnille vain täysin oireettomana. Tämä koskee kaikkia osallistujia, vaikka olisit jo rokotettu.

 • Ei lähikontaktia muihin osallistujiin tai opettajaan.

 • Maskin käytössä noudatetaan voimassa olevia ryhmäliikuntaa koskevia viranomaisohjeistuksia. Jos ohjeistukset edellyttävät, maskin käyttöä voidaan velvoittaa salissa ollessa ennen ja jälkeen liikuntasuorituksen

 • Käsien pesu ennen ja jälkeen tunnin.
 • Live-striimaus-tunnit:
  Live-striimaus-tunnit ovat Zoomin kautta lähiopetuksesta striimattuja tunteja, tai pelkästään etäopetuksena järjestettyjä striimaustunteja. Osallistuja voi halutessaan pitää oman kameransa päällä, jolloin opettaja voi nähdä hänet ruudulta. Tunnin jälkeen voi esittää kysymyksiä, jos se on aikataulullisesti mahdollista. Tuntia ei tallenneta.

  Joogama Online:
  Opetusta on saatavilla missä ja milloin vain tuntitallenteiden sekä verkkokurssien muodossa Joogama Online -palvelussa. Palveluun voi lunastaa käyttöpassin Joogaman oman verkkokaupan kautta.

  Korvaustuntikäytännön muutokset:
  Syksyllä 2021 ei ole automaattista korvausoikeutta muilla tunneilla. Korvausmahdollisuudet arvioidaan kurssikohtaisesti, mutta yritys ei ole velvollinen korvaamaan niitä tunteja, joille osallistuja ei osallistu.