Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Joogaman ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Peruutusehdot: Kurssi-ilmoituksessa on mainittu viimeinen päivä, jolloin ilmoittautumisen voi peruuttaa. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja kurssimaksusta peritään 100 % vaikka et osallistuisi tunnille (koskee myös sairaustapauksia). Jotta peruutuskäytännöt olisivat tasapuoliset kaikille, tästä ei tehdä poikkeuksia. Peruutus on aina tehtävä sähköpostilla ja vastaanotetusta peruutuksesta tulee aina kuittaus muutaman päivän sisällä.

Sairaustapaukset: Kurssimaksu peritään kokonaan myös sairaustapauksissa. Pitkäaikaisissa sairauksissa (koko kurssin tai lähes koko kurssin poissaolo, lääkärintodistus tarvitaan) voi kysyä korvausmahdollisuutta seuraavan kauden kurssilla, mikäli sama kurssi järjestetään uudemman kerran. Kurssimaksu kuitenkin erääntyy sen kurssin aikataulujen mukaan, jolle on ilmoittautunut.

Maksuehdot: Kurssimaksun eräpäivä on sama kuin kurssin ensimmäinen tunti. Kurssin voi maksaa kahdessa osassa, toinen erä erääntyy kuukauden päästä. Infosähköpostin yhteydessä tulee maksuohje tilisiirtoa varten.

Poikkeustapaukset: Joogama pidättää oikeuden tuntimuutoksiin. Joogama pidättää oikeuden siihen, että kurssin tunteja ohjaa sijainen. Jos yksittäinen tunti joudutaan perumaan, sitä ei hyvitetä kurssimaksussa mutta korvausmahdollisuus pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään joko osallistumisena muille tunneille tai ylimääräisenä tuntina.

Henkilötiedot: Ilmoittautuessa osallistuja hyväksyy henkilötietojensa (nimi, osoite, puhelinnumero) säilytyksen Joogaman suljetussa asiakastietorekisterissä kauden ajan. Henkilötietoihin ei ole pääsyä kolmansilla osapuolilla, niitä ei luovuteta ulkopuolisille, niitä ei käytetä markkinointitarkoituksiin ja ne hävitetään kauden jälkeen.

Vastuukysymykset: Vastuu harjoittelusta on osallistujalla itsellään. Joogama ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista ja tapaturmista. Tapaturmien varalta harjoittelija voi hankkia henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Alle 18-vuotiaan osallistumisesta vastuun kantaa huoltaja.

Saat ennen kurssin alkua sähköpostia, jossa tarkempaa infoa tunneista.
Tarkistathan roskapostikansiosi, mikäli infopostia tai tilisiirto-ohjetta ei kuulu (erityisesti hotmail.com-sähköpostipalvelinta käyttävät).

Tervetuloa tunneille!