Ilmoittautumis- ja peruutusehdot 2023

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Ajankohtaista:

Peruutusehtoja on muutettu syyskaudelle 2023:

  • Kurssi-ilmoittautumisen voi peruuttaa 72 tuntia ennen kurssin alkamisajankohtaa.

Peruutusehdot:

  • Kurssi-ilmoituksessa on mainittu peruutusaika. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja kurssimaksu peritään kokonaan vaikka et osallistuisi tunnille (koskee myös sairaustapauksia).
  • Jotta peruutuskäytännöt olisivat tasapuoliset kaikille, tästä ei tehdä poikkeuksia.
  • Peruutus on aina tehtävä sähköpostilla ja vastaanotetusta peruutuksesta tulee aina kuittaus muutaman päivän sisällä.

Sairaustapaukset:

Kurssimaksu peritään kokonaan myös sairaustapauksissa. Pitkäaikaisissa sairauksissa (koko kurssin tai lähes koko kurssin poissaolo) voi kysyä korvaukseksi Joogama Online Tunnit -tallenteiden kuukausipassia, joka tulee aktivoida kuluvan kauden (kevät/kesä/syyskausi) loppuun mennessä. Sairastamisesta johtuvissa pitkäaikaisissa poissaoloissa voi kysyä myös mitkä ovat korvausmahdollisuudet muilla lähiaikoina alkavilla saman tasoisilla kursseilla – Lähiopetuksessa voi kuitenkin korvata vain, jos tunnille jää tilaa, korvausmahdollisuutta ei voida taata ja korvausmahdollisuutta ei siirretä pidemmälle tulevaisuuteen.

Korvauskäytännöt:

Automaattista korvausoikeutta muilla tunneilla ei ole. Korvausmahdollisuudet arvioidaan kurssikohtaisesti, mutta yritys ei ole velvollinen korvaamaan niitä tunteja, joille osallistuja ei osallistu.

Peruutetut tunnit (lähiopetus):
Jos järjestäjä joutuu perumaan koko kurssin (peruutus ennen kurssin ensimmäistä tuntia): Kurssimaksu palautetaan kokonaan. Poikkeuksena ennakkoon maksetut liikuntaetumaksut: kts. kohta Liikuntaetumaksu alla.

Jos järjestäjä joutuu perumaan osan kurssista (peruutus kurssin ensimmäisen tunnin jälkeen): Kurssimaksua ei palauteta, jos lähiopetus siirtyy ensisijaisesti samana ajankohtana tapahtuvaksi etäopetukseksi (live-striimaus Zoomin kautta). Jos saman ajankohdan live-striimausta ei voida järjestää, korvaus annetaan Joogama Online Tunnit -tallennealustan käyttöpassina.

Jos järjestäjä joutuu perumaan yksittäisen tunnin pakottavista syistä (esimerkiksi ohjaajan sairastuminen), tunti korvataan ensisijaisesti samana ajankohtana tapahtuvana etäopetuksena. Jos tämä ei ole mahdollista, korvaus annetaan Joogama Online Tunnit -tallennealustan käyttöpassina.

Maksuehdot:

Ennakkoilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeella: Kurssimaksun eräpäivä on sama kuin kurssin ensimmäinen tunti. Infosähköpostin yhteydessä tulee maksuohje tilisiirtoa varten.
Verkkokaupan kautta tehdyt ilmoittautumiset: Maksua koskee verkkokaupan maksutavat ja -ehdot, jotka hyväksytään maksun yhteydessä. Verkkokaupan kautta voi tehdä tilauksen silloinkin, kun maksutapana on tilisiirto tai liikuntaetu – maksun eräpäivä on tällöin kurssin ensimmäinen päivä.

Maksun myöhästyminen: Erääntyneestä maksusta lähetetään maksuhuomautus, jolloin veloitetaan myös myöhästymismaksu (5 euroa). Maksamaton lasku siirtyy perintätoimistolle, jolloin asiakkaan maksettavaksi tulee laskun ja viivästyskorkojen lisäksi perintäkulut.

Liikuntaetumaksu: Jos maksat liikuntaeduilla (verkko- tai mobiilimaksut), huomioi että jo tehtyä liikuntaetu-maksusuoritusta ei voida palauttaa. Teethän liikuntaetumaksun siis vasta lähellä kurssin alkamista tai kurssin ensimmäisen tunnin jälkeen, kun kurssin toteutuminen on varmaa. Kaikki hyvitystilanteet korvataan osallistumisoikeutena muille tunneille tai oikeutena tallenteiden käyttöön, liikuntaetumaksun hyvitystä ei ole mahdollista tehdä rahana.

Alennukset: Vuonna 2023 alennusryhmät eivät ole käytössä.

Käteismaksut: Käteismaksuja ei vastaanoteta (poikkeuksena liikuntaetusetelit).

Poikkeustapaukset:

Yritys pidättää oikeuden tuntisisältöjen muutoksiin. Yritys pidättää oikeuden siihen, että kurssin tunteja ohjaa sijainen.

Henkilötiedot:

Ilmoittautuja hyväksyy henkilötietojensa (nimi, osoite, puhelinnumero) säilytyksen suljetussa asiakastietorekisterissä kauden ajan. Henkilötietoihin ei ole pääsyä kolmansilla osapuolilla, niitä ei luovuteta ulkopuolisille, niitä ei käytetä markkinointitarkoituksiin ja ne hävitetään kauden jälkeen.

Vastuukysymykset:

Vastuu harjoittelusta on osallistujalla itsellään. Yritys tai tunnin ohjaaja ei ole vastuussa mahdollisista loukkaantumisista ja tapaturmista. Tapaturmien varalta harjoittelija voi hankkia henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Alle 18-vuotiaan osallistumisesta vastuun kantaa huoltaja.

Tiedottaminen

Saat ennen kurssin alkua sähköpostiviestin, jossa on tarkempaa infoa tunneista.
Tarkistathan roskapostikansiosi, mikäli ilmoittautumisen vahvistusviestiä, infopostia tai tilisiirto-ohjetta ei kuulu.

Tervetuloa tunneille!

Verkko-opetuksen ehdot löydät tästä linkistä.