Ilmoittautumis- ja peruutusehdot SYKSY 2021

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Nämä ehdot koskevat loppuvuotta 2021

Peruutusehdot:
Kurssi-ilmoituksessa on mainittu viimeinen päivä, jolloin ilmoittautumisen voi peruuttaa. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja kurssimaksu peritään kokonaan vaikka et osallistuisi tunnille (koskee myös sairaustapauksia). Jotta peruutuskäytännöt olisivat tasapuoliset kaikille, tästä ei tehdä poikkeuksia. Peruutus on aina tehtävä sähköpostilla ja vastaanotetusta peruutuksesta tulee aina kuittaus muutaman päivän sisällä.

Sairaustapaukset:
Kurssimaksu peritään kokonaan myös sairaustapauksissa. Pitkäaikaisissa sairauksissa (koko kurssin tai lähes koko kurssin poissaolo) voi kysyä korvaukseksi Joogama Online Tunnit -tallenteiden kuukausipassia, joka tulee aktivoida vuoden loppuun mennessä.

Korvauskäytännöt:
Syksyllä 2021 ei ole automaattista korvausoikeutta muilla tunneilla. Korvausmahdollisuudet arvioidaan kurssikohtaisesti, mutta yritys ei ole velvollinen korvaamaan niitä tunteja, joille osallistuja ei osallistu.

Peruutetut tunnit (lähiopetus):
Jos järjestäjä joutuu perumaan koko kurssin (peruutus ennen kurssin ensimmäistä tuntia): Kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Jos järjestäjä joutuu perumaan osan kurssista (peruutus kurssin ensimmäisen tunnin jälkeen): Kurssimaksua ei palauteta, jos lähiopetus siirtyy samana ajankohtana tapahtuvaksi etäopetukseksi (live-stream Zoomin kautta). Jos järjestäjä ei pysty tarjoamaan etäopetusta samana ajankohtana, osallistuja voi pyytää rahojen palautusta (peruttujen tuntien laskennallinen osuus kurssimaksusta).

Maksuehdot:
Ennakkoilmoittautumiset: Kurssimaksun eräpäivä on sama kuin kurssin ensimmäinen tunti. Infosähköpostin yhteydessä tulee maksuohje tilisiirtoa varten.
Verkkokaupan kautta tehdyt ilmoittautumiset: Maksua koskee verkkokaupan maksuehdot, jotka hyväksytään maksun yhteydessä.

Maksun myöhästyminen: Erääntyneestä maksusta lähetetään maksuhuomautus, jolloin veloitetaan myös myöhästymismaksu (5 euroa). Maksamaton lasku siirtyy perintätoimistolle, jolloin asiakkaan maksettavaksi tulee laskun ja viivästyskorkojen lisäksi perintäkulut.

Alennukset: Loppuvuonna 2021 alennusryhmät eivät ole käytössä.

Käteismaksut: Käteismaksuja ei vastaanoteta loppuvuonna 2021 (poikkeuksena liikuntaetusetelit).

Liikuntaetumaksu: Jos maksat liikuntaeduilla (verkko- tai mobiilimaksut), huomioi että jo tehtyä maksusuoritusta ei voida palauttaa. Teethän maksun siis vasta lähellä kurssin alkamista, kun kurssin toteutuminen on varmaa. Kaikki hyvitystilanteet korvataan osallistumisoikeutena muille tunneille tai oikeutena tallenteiden käyttöön, liikuntaetumaksun hyvitystä ei ole mahdollista tehdä rahana.

Poikkeustapaukset: Yritys pidättää oikeuden tuntisisältöjen muutoksiin. Yritys pidättää oikeuden siihen, että kurssin tunteja ohjaa sijainen.

Henkilötiedot: Ilmoittautuja hyväksyy henkilötietojensa (nimi, osoite, puhelinnumero) säilytyksen suljetussa asiakastietorekisterissä kauden ajan. Henkilötietoihin ei ole pääsyä kolmansilla osapuolilla, niitä ei luovuteta ulkopuolisille, niitä ei käytetä markkinointitarkoituksiin ja ne hävitetään kauden jälkeen.

Vastuukysymykset: Vastuu harjoittelusta on osallistujalla itsellään. Yritys tai tunnin ohjaaja ei ole vastuussa mahdollisista loukkaantumisista ja tapaturmista. Tapaturmien varalta harjoittelija voi hankkia henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Alle 18-vuotiaan osallistumisesta vastuun kantaa huoltaja.

Saat ennen kurssin alkua sähköpostia, jossa tarkempaa infoa tunneista.
Tarkistathan roskapostikansiosi, mikäli ilmoittautumisen vahvistusviestiä, infopostia tai tilisiirto-ohjetta ei kuulu (erityisesti gmail-, hotmail- tai yahoo-sähköpostipalvelimia käyttävät).

Tervetuloa tunneille!

Verkko-opetuksen ehdot löydät tästä linkistä.