Erikoiskurssi kevät 2019: Joogaa ratsastajille Etelä-Vantaan ratsastuskoululla

Etelä-Vantaan ratsastuskoululla järjestetään joogaa ratsastajille keväällä 2019! EVR ry:n jäsenille alennettu hinta. Myös muut kuin ratsastuksen harrastajat ovat tervetulleita mukaan.

Vantaan Petikossa Etelä-Vantaan ratsastuskoulun tiloissa järjestetään kaksi viiden kerran joogakurssia vuoden 2019 alussa:

Tammikurssi ajalla 17.1.-14.2. (5 kertaa)
Maaliskurssi ajalla 28.2.-28.3. (5 kertaa)

Jälkimmäiselle kurssille voi osallistua, vaikka ei olisi käynyt edellistä kurssia.

AIKA: Torstaisin klo 17:30-18:30
PAIKKA: Etelä-Vantaan ratsastuskoulu (Tallimäentie 23, 01720 Vantaa, Petikko)

Tuntikuvaus:
Joogaa ratsastajille –tunnilla tehdään liikunnallinen joogaharjoitus, joka aloitetaan lämmittävällä aurinkotervehdyssarjalla, jatketaan seisoma- ja istuma-asennoilla ja päätetään hengitys- sekä keskittymisharjoituksiin. Säännöllisen joogaharjoituksen avulla voi parantaa liikkuvuutta, lisätä voimaa sekä kehittää kehon ja mielen tuntemista ja hallintaa.

Tunnille osallistuvalla ei tarvitse olla aiempaa joogataustaa. Jos sinulla on jokin liikuntaharrastuksiin vaikuttava vamma tai sairaus, kannattaa mainita asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. Tunti ei sovi raskaana oleville. Myös muut kuin ratsastuksen harrastajat voivat osallistua tunnille.

Oma joogamatto mukaan.

Hinnat (sis. alv):

Etelä-Vantaan Ratsastajat ry:n jäsenille:
Koko kurssi (5 h) 65 euroa
Kertamaksu 16,5 euroa

Ei-jäsenet: 80 euroa
Ei-jäsenten kertamaksu 18,5 euroa

Maksutavat: tilisiirto, käteinen, Smartum-setelit (kulttuuri- tai liikuntasetelit), Smartum-verkkomaksu, Smartum-mobiilimaksu, Tyky, Virike-setelit tai Ticket Duo -mobiilimaksu.

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot:
nimi
osoite
puhelinnumero
kurssi jolle ilmoittaudut
maininta maksutavasta, jos maksaa muuten kuin tilisiirrolla
EVR ry:n jäsenet: jäsennumero (ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin)

Ilmoittautumisen viimeinen peruutuspäivä 10.1.2019 (maaliskurssille: 21.3.). Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja kurssimaksu peritään kokonaan vaikka et osallistuisi tunnille (koskee myös sairaustapauksia). Luethan ajatuksella ilmoittautumis- ja peruutusehdot.

Myös maaliskuun kurssille voi jo ilmoittautua, mutta ilmoittautuminen vahvistetaan lähempänä kurssin alkua, sillä edellisen kurssin osallistujilla on ensisijainen ilmoittautumisoikeus.

Viiden kerran kurssiin kuuluu yhden poissaolon korvauskerta. Korvauksen voi tehdä Joogaman muilla Kivistön tai Ylästön tunneilla. Poissaolojen korvauskäytäntöihin voit tutustua tästä linkistä.

Kurssipaikat varataan ensisijaisesti koko kurssille ilmoittautuville. Kertamaksuilla voi käydä, jos jää tilaa. Ilmoittautuminen etukäteen kannattaa joka tapauksessa tehdä, jos haluat varmistaa mahdutko tunnille.

Lisäetu EVR ry:n jäsenille: Jos ilmoittaudut toiselle tai useammalle Joogaman samanaikaiselle kurssille, saat molemmista 20 % alennuksen kurssimaksusta! Muiden tuntien tiedot löydät tästä linkistä. Etu koskee vain Joogaman omia kursseja (Ylästössä ja Kivistössä Aurinkokiven koululla pidettävät tunnit ma, ti, ke ja la), ei kuntokeskuksien, opistojen ja studioiden tunteja. Etu koskee vain normaalia kurssihintaa, ei alennettua hintaa eikä sarjakortteja.

Ilmoittautumiset sivun alaosan ilmoittautumislomakkeen kautta tai sähköpostilla iitu@joogama.fi.
Vastaan mielelläni kaikkiin lisäkysymyksiin.
Katso myös lisäinfoa nettisivuiltani: usein kysytyt kysymykset ja Joogaman tuntikäytännöt.

Opettajana Iitu Leinonen:
Facebook
Instagram

Ilmoittaudu kurssille

Joogaman ilmoittautumis- ja peruutusehdot