VERKKOKURSSI: Joogan kotiharjoittelu

Opi oma joogaharjoitus! Online-kurssilla käydään läpi Gokul Yoga -asanaharjoituksen rakenne sekä periaatteet, joiden avulla voit rakentaa oman, itsenäisesti tehtävän kotiharjoituksen.

Mitä kotiharjoittelu tarkoittaa?

Joogan kotiharjoittelu tarkoittaa joogan harjoittelun tapaa, jota ei tehdä opettajan ohjaamana ryhmässä vaan omaehtoisesti kotioloissa. 

Harjoituksen siirtäminen ryhmäliikunnasta kotioloihin lisää ymmärrystä harjoituksen systemaattisesta tekemisen tavasta, harjoittelun tarkoituksesta sekä joogaharjoituksen henkilökohtaisesta luonteesta. 

Kotiharjoittelu ei poista tarvetta joogaopettajan kanssa harjoitteluun, mutta se on tärkeä askel oman harjoituksen syventämiseen.

KENELLE KURSSI SOPII?
Kurssi on suunnattu sinulle, jos olet käynyt Gokul Yoga -tunneilla aikaisemmin. (Tuntinimikkeinä ollut: Gokul Hatha, Gokul Vinyasa, Gokul Yoga Basics, Joogan alkeet, Dynaaminen hatha, Hathajooga)

Lisäksi sinuun sopii jokin näistä:

  • Olet kiinnostunut tekemään harjoitusta kotona, mutta et ole kokeillut aikaisemmin.
  • Olet kokeillut kotiharjoittelua joskus mutta et ole hahmottanut mitä sinun kannattaisi tehdä.
  • Olet tehnyt kotiharjoittelua, mutta se on lopahtanut ja haluaisit käynnistää sen uudelleen.
  • Teet jo kotiharjoittelua ja kaipaat siihen lisää motivaatiota ja inspiraatiota.

Kurssi auttaa harjoittelijaa hahmottamaan asanaharjoituksen rakenteen ja opastaa kohta kohdalta, miten voi opetella tekemään Gokul Yoga -perusharjoituksen itsenäisesti. 

Kurssilla käsitellään myös kotiharjoittelun erityispiirteitä ja niitä elementtejä, jotka rakentavat pohjan kestävälle joogaharjoitukselle.

Kurssi on panostus oman joogaharjoituksensa tulevaisuuteen. Se on erityinen mahdollisuus saada opetusta harjoituksesta, jonka pitkässä traditiossa on syvä ymmärrys joogasta, selkeä rakenne ja kokonaisvaltainen tekemisen tapa.

Kurssi on käytännönläheinen ja helposti seurattava: osallistujalle annetaan työkalut, joiden avulla voi rakentaa oman itsenäisen harjoituksen. Harjoittelija osallistuu aktiivisesti oman tekemisensä rakentamiseen.

KENELLE KURSSI EI SOVI?

  • Ensimmäistä kertaa joogaavat: Osallistujalla on oltava vähän aiempaa kokemusta harjoituksesta.
  • Erityistarpeet: Kurssi ei sisällä opetusta asanatekniikasta tai harjoituksen modifioinnista.
  • Raskaus: Kurssi ei ohjeista raskausajalle tai hiljattain synnyttäneelle soveltuvaa joogaa.

KURSSIN SISÄLTÖ

6 osiota – yli 60 videota!

  • Ohjattuja harjoituksia, teknistä opetusta, teoriaa ja joogafilosofiaa videomuodossa ja oppimisen tukimateriaalia kirjallisena
  • Harjoitusten pituus vaihtelee 15 min – 1,5 h välillä, tekniikkavideot 2 min-30 min

Kurssi etenee asanaharjoituksen rakenteen mukaisesti osioissa. Yhden osion sisältö on tarkoitettu jaettavaksi useammalle päivälle, siksi kurssimateriaalin saa käyttöönsä vaiheittain (osiot on ajastettu avautumaan 3-7 päivän välein).

Kurssisisältö on tarkoitettu käytettäväksi harjoittelijan oman kiinnostuksen ja harjoituksen vaiheen mukaan, kaikkea sisältöä ei ole välttämätöntä tehdä.

Kurssin kokonaissuoritusaika on 6-12 viikkoa. 

Kurssin kesto: 
Kurssimateriaali on käytettävissä kolmen kuukauden ajan ilmoittautumishetkestä. 

HINTA KESÄLLÄ 2020 – sis. alv 24 %

Kolme kuukautta: 89,90 euroa

Kurssi on myynnissä 31.8.2020 asti

Maksutavat: verkkopankki, liikuntaedut, tilisiirto

Mukaan pääset tästä: Joogama-kauppa

Ilmoittautuminen kurssille tehdään Joogaman oman verkkokaupan kautta. Saat kurssitunnukset käyttöösi heti.

Kurssilla on käytössä helppokäyttöinen ja selkeä verkkokurssialusta. Kurssi toimii teknisesti hyvin tietokoneella, mutta sitä voi käyttää myös mobiililaitteilla. Käytettävyyden voit tarkistaa tästä linkistä (demosivu).

Oston yhteydessä käyttäjä hyväksyy verkkokaupan ehdot ja sitoutuu käyttöehtoihin, jotka voit lukea tästä linkistä. Käyttäjä lunastaa tuotteeseen rajatun, väliaikaisen käyttöoikeuden, ei oikeutta tallentamiseen tai jakamiseen tai muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön.

Jäitkö miettimään jotain?
Katso kootut vastaukset alta, tai ota yhteyttä iitu@joogama.fi

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Kuinka kauan minun pitää olla käynyt tunneilla, jotta voin osallistua kurssille? Pitääkö minun osata jotain tiettyjä asanoita?

Harjoitteluhistoriaa ja -tasoa olennaisempaa on harjoittelijan kiinnostus ja motivaatio. Kurssilla on selkeä tavoite: oppia tekemään joogaa itsenäisesti. Kurssi mahdollistaa oppimisen, mutta oppilaan on oltava valmis opiskelemaan ja harjoittelemaan.

Haluaisin tehdä joogaa kotona, mutta mieluummin ohjattuna. Kannattaako minun osallistua kurssille?

Kurssin tavoite on oppia harjoittelemaan itsenäisesti, ja sen materiaalit on tehty tätä tavoitetta varten. Kurssi sisältää kuitenkin myös ohjattuja videoharjoituksia eli normaaleja ohjattuja joogan online-tunteja, joita voi vapaasti käyttää kurssin ajan.

Olen tehnyt joogaa, mutta Gokul Yoga on minulle uutta. Voinko osallistua kurssille?

Kurssisisältö on suunnattu Gokul Yoga -harjoittelijoille. Jos olet kiinnostunut Gokul Yogasta, voit toki tutustua siihen tämän kurssin parissa. Kannattaa kuitenkin myös hakeutua Gokul Yoga -opettajan tunneille.

En ole koskaan joogannut, mutta haluaisin aloittaa. Voinko osallistua?

Tämä kurssi ei sovellu täysin aloittelijoille. 

Voinko peruuttaa osallistumiseni?

Maksetusta kurssista ei voi saada rahoja takaisin. Tämä on määritelty maksun yhteydessä hyväksytyissä käyttöehdoissa.

Haluatko tulla mukaan? Kurssille pääset tästä: Joogama-kauppa

Tai haluatko tiedon tulevista online-tunneista (tuntitallenteet, live-streamit ja muut verkkokurssit)? Voit liittyä sähköpostilistalle tästä!