Syyskausi 2020: Muutokset Gokul Yoga Vantaan toimintaan

Gokul Yoga Vantaa jatkaa joogatunteja syksyllä 2020 muuttuneilla järjestelyillä.

Pandemia vaikuttaa joogatuntien järjestämiseen syksyllä 2020. Gokul Yoga Vantaa jatkaa syksyllä toimintaansa, mutta tiedossa on muutoksia:

Kivistön lähiopetus:
Kivistössä on tarjolla lähiopetusta pienryhmissä ajalla 1.9.-13.12.
Tunnit pidetään tiistai- ja sunnuntai-iltaisin.

Live-stream-tunnit:
Live-stream-tunnit ovat lähiopetuksen Zoomin kautta lähetettyjä tunteja. Lähiopetustunneille voi siis osallistua vaihtoehtoisesti etäyhteyden kautta. Osallistuja voi halutessaan pitää oman kameransa päällä, jolloin opettaja voi nähdä hänet ruudulta. Tunnin jälkeen voi esittää kysymyksiä. Streamaus kohdistuu opettajaan, lähiopetuksen osallistujia ei näy Zoomin kautta. Tuntia ei tallenneta.

Joogama Online:
Opetusta on saatavilla missä ja milloin vain tuntitallenteiden sekä verkkokurssien muodossa Joogama Online -palvelussa. Palveluun voi lunastaa käyttöpassin kuukaudeksi, viikoksi, päiväksi tai koko kaudeksi (huom. kausipassi lunastettavissa vain elokuussa).

Ylästön tunnit:
Ylästössä ei pidetä tunteja loppuvuonna 2020.

Korvaus- ja peruutuskäytännöt:
Syksyn toimintaan liittyy pandemian takia tavallista enemmän epävarmuutta ja rajoituksia. Tämän takia korvaus- ja peruutuskäytännöt muuttuvat. Voit lukea syksyn käytännöistä lisää tästä linkistä.

Keväällä ennakkoon ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostiviesti muutoksista – tarkistathan roskapostikansiosi, jos viestiä ei ole tullut