Tunnin valinta

TUNNIN VALINTA

Tuntitasot:
0 – ei kokemusta
1 – vähän kokemusta
2 – säännöllisesti harjoitellut
3 – edistynyt

Jos olet aloittelija:
Voit aloittaa Gokul Yoga Basics tai Joogan Alkeet -tunneista. Basics on rauhallisempi tunti.

Jos jooga on ennestään tuttua:
Voit tulla Gokul-tunneille sen mukaan, minkä tyyppinen harjoittelu sinua kiinnostaa. Tunti-ilmoituksessa on kuvaus tunnista ja sen tasosta.

Jos sinulla on liikuntaharrastuksiin vaikuttava vamma tai sairaus:
Jos olet epävarma tunnin valinnasta, suosittelen ottamaan yhteyttä ennen tunnille ilmoittautumista.

Jos olet raskaana tai hiljattain synnyttänyt:
Ota yhteyttä ennen tunnille ilmoittautumista. Jos olet aloittelija, aloita jooga vasta synnytyksestä palautumisen jälkeen, ellei kyse ole nimenomaisesti raskausjoogaryhmästä.

Jos olet epävarma tunnin valinnasta, aina voi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

TUNTIKUVAUKSET

Joogan alkeet
Taso: 0
Liikunnallinen joogatunti, jolla totutellaan joogan tekemisen tapaan. Tunnilla tehdään liikkeitä seisten, istuen sekä nelinkontin. Tunti on suunnattu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta joogasta.

Gokul Yoga Basics
Taso:
0-1
Tunti sopii aloittelijoille taustasta riippumatta. Tunti keskittyy harjoituksen perusteisiin ja tehdään rauhalliseen tahtiin. Sopii myös pidempään tehneille harjoittelijoille, jotka haluavat tehdä harjoitusta hitaasti.

Gokul Hatha Yoga
Taso:
 1-2
Harjoitus aloitetaan aurinkotervehdyksillä, jatketaan seisoma-asanoilla, istuma-asanoilla, loppuliikkeillä sekä tunnin pituudesta riippuen hengitys- ja meditaatioharjoituksilla. Tunnit on jaettu tasoryhmittäin.

Gokul Vinyasa Yoga
Taso:
2-3
Harjoituksessa tehdään reipastahtinen seisomasarja, istumasarja välivinyasoilla sekä inversiot. Pidemmillä tunneilla jatketaan pranayama- ja meditaatioharjoituksilla sekä käydään läpi tekniikkaa sekä joogafilosofiaa. Tunti sopii henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta asanaharjoituksesta.

Gokul Yoga Restorative
Taso: kaikki tasot
Palauttava, rauhoittava harjoitus kaikentasoisille harjoittelijoille. Vähän aiempaa kokemusta asanaharjoituksesta suositellaan.