Kurssisisällön esittely

Tervetuloa joogan kotiharjoittelukurssille!

TAVOITE
Kurssin tavoitteena on oppia Gokul Yoga -asanaharjoituksen rakenne ja käyttää sitä itsenäisen kotiharjoituksen muodostamiseen. Itsenäinen joogaharjoittelu tarkoittaa harjoitusta, jota ei ole tehty opettajan tai opetusvideon ohjaama vaan omaehtoisesti kotioloissa. Kurssisisältö tukee tavoitteellisen ja kestävän kotiharjoittelun tavan rakentamista.

KENELLE
Kurssi on suunnattu oppilaalle, joka on käynyt ohjatuilla Gokul Yoga -tunneilla jonkin aikaa. Oppilaan harjoittelutasolla ei ole merkitystä. Kurssisisältöä ei ole tarkoitettu yhdisteltäväksi muihin asanaharjoituksiin tai joogaperinteisiin. 

SISÄLTÖ
Kurssisisältö on jaettu kuuteen osioon. Jaottelu seuraa asanaharjoituksen rakenteen kuutta perusosiota. 

Tee osiot järjestyksessä ja tee osio loppuun ennen kuin siirryt seuraavaan. Etene jokaisessa osiossa annetun järjestyksen mukaisesti. Kurssisisältö on lineaarinen ja oppimisen takia on edettävä kohta kohdalta.

Verkkokurssin materiaalit ovat oppilaan käytössä kolmen kuukauden ajan. Kirjalliset materiaalitiedostot saa vapaasti ladata henkilökohtaiseen käyttöön ja käyttää niitä harjoittelun tukena kurssin päättymisen jälkeen.

Hyviä kotiharjoituksia!

Tekninen huomio: Paina aina “Mark complete” jokaisen osion ja osa-alueen suoritettuasi, jotta pääset siirtymään seuraavaan kohtaan.