Astangajoogatunnit alkavat Ylästössä 7.10.!

Vantaan Ylästössä aloittaa toivottu astangajoogaryhmä lokakuussa! Syyskaudella joogaamme 9 kertaa, keskiviikkoisin klo 17.30.

Tuntikuvaus: Astangajooga on liikunnallinen, järjestelmällinen ja kokonaisvaltainen joogan harjoittamisen perinne. Systemaattisuudestaan huolimatta harjoitus on yksilöllinen ja tunnilla harjoitellaan niin, että jokainen osallistuja voi löytää itselleen sopivan tekemisen tavan. Tunnin sisältö määräytyy ryhmän mukaan (kokonaan ohjattu, osittain ohjattu tai kokonaan omatahtinen myseore-harjoitus).

Tunti sopii parhaiten sellaisille, joille asanaharjoitus on edes jonkin verran tuttua (astangajoogasta ei tarvitse olla kokemusta). Kerrothan mielellään ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti millainen joogatausta sinulla on. Harjoittelu on pienryhmässä ja ohjaus on yksilöllistä.

AIKA: Keskiviikkoisin klo 17.30-19
PAIKKA: Peltovuoren päiväkoti, Ylästö (Peltovuorentie 2, 01690 Vantaa)

Hinnat (sis. alv):
Syyskurssi 7.10.-2.12.
Koko kurssi (9 kertaa) 110 euroa
Kertamaksu 14 euroa

Opiskelija, työtön tai eläkeläinen:
Koko kurssi (9 kertaa) 75 euroa
Kertamaksu 9 euroa

Maksutavat: tilisiirto, käteinen, Smartum-setelit (kulttuuri- tai liikuntasetelit), Smartum-verkkomaksu tai Virike-setelit.

Ilmoittautumiset viimeistään 28.9. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja kurssimaksusta peritään 100 % vaikka et osallistuisi tunnille (koskee myös sairaustapauksia). Ilmoittautumiseen yhteystiedot sekä mielellään myös maininta maksutavasta, jos maksaa muuten kuin tilisiirrolla.

Kertamaksuilla voi käydä, jos astangajooga on sinulle ennestään tuttua ja jos ryhmään jää tilaa. Ilmoitathan joka tapauksessa tulostasi etukäteen.

Oma joogamatto mukaan.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset sähköpostilla: iitu@joogama.fi. Katso myös lisätietoja nettisivuiltani: www.joogama.fi

Ohjaajana Iitu Leinonen:
www.facebook.com/joogama
www.instagram.com/iitujoogama