Dynaamisen hathan syyskurssi Ylästössä

Vantaan Ylästön dynaamisen hathan ryhmä aloittaa taas syyskuussa! Syyskausi on jaettu kahteen osaan: ajalla 9.9-28.10.2015 (8 kertaa) ja marraskurssi ajalla 4.11.-2.12. (5 kertaa).

Tuntikuvaus: Dynaamisen hathajoogan tunnilla teemme fyysisen ja energisoivan asentosarjan. Aloitamme aurinkotervehdyksillä, jatkamme seisoma- ja istuma-asennoilla ja päätämme tunnin loppurentoutukseen. Liikkeitä varioidaan niin, että osallistuja pystyy valitsemaan itselleen sopivan tavan harjoitella. Sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille.

AIKA: Keskiviikkoisin klo 19:00-19:55
PAIKKA: Peltovuoren päiväkoti, Ylästö (Peltovuorentie 2, 01690 Vantaa)

Hinnat (sis. alv):
Syyskurssi 9.9.-28.10.
Koko kurssi (8 h) 68 euroa
Kertamaksu 12 euroa

Opiskelija, työtön tai eläkeläinen:
Koko kurssi (8 h) 48 euroa
Kertamaksu 7,5 euroa

Marraskurssi 4.11.-2.12.
Koko kurssi (5 h) 43 euroa
Kertamaksu 12 euroa

Opiskelija, työtön tai eläkeläinen:
Koko kurssi (5 h) 30 euroa
Kertamaksu 7,5 euroa

Voit tulla joko molemmille kursseille tai vain toiseen, myös marraskurssille voi tulla aloittelijana. Syyskurssille osallistuvilla on ensisijainen ilmoittautumisoikeus marraskurssille, uusia ryhmäläisiä otetaan sen verran miten tilaa jää.

Maksutavat: tilisiirto, käteinen, Smartum-setelit (kulttuuri- tai liikuntasetelit), Smartum-verkkomaksu tai Virike-setelit.

Ilmoittautumiset viimeistään 31.8. (marraskuussa alkavalle kurssille viimeistään 26.10.) Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja kurssimaksusta peritään 100 % vaikka et osallistuisi tunnille (koskee myös sairaustapauksia). Ilmoittautumiseen yhteystiedot sekä mielellään myös maininta maksutavasta, jos maksaa muuten kuin tilisiirrolla.

Kertamaksuilla käynti on mahdollista, jos ryhmään jää tilaa. Ilmoitathan joka tapauksessa tulostasi etukäteen.

Oma joogamatto mukaan.

Seuraavana tuntina samassa paikassa on meditatiivinen hathajooga 45 min, jonka voi hyvin yhdistää tähän tuntiin. Lisätiedot meditatiivisen hathajoogan tunnista löytyy tästä linkistä.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset sähköpostilla: iitu@joogama.fi. Katso myös lisätietoja nettisivuiltani: usein kysytyt kysymykset.

Ohjaajana Iitu Leinonen:
www.facebook.com/joogama
www.instagram.com/iitujoogama