Astangatunnit Ylästössä 20.1. alkaen

Vantaan Ylästön astangajooga jatkuu tammikuussa 2016!

Kevätkausi on jaettu kahteen osaan: talvitunnit ajalla 20.1.-23.3.2016 (10 kertaa) ja kevättunnit ajalla 30.3.-27.4. (5 kertaa).

Tuntikuvaus:

Astangajooga on liikunnallinen, järjestelmällinen ja kokonaisvaltainen joogan harjoittamisen perinne. Systemaattisuudestaan huolimatta harjoitus on yksilöllinen ja tunnilla harjoitellaan niin, että jokainen osallistuja voi löytää itselleen sopivan tekemisen tavan. Tunnin sisältö määräytyy ryhmän mukaan (kokonaan ohjattu, osittain ohjattu tai kokonaan omatahtinen myseore-harjoitus).

Tunti sopii parhaiten sellaisille, joille asanaharjoitus on edes jonkin verran tuttua (astangajoogasta ei tarvitse olla kokemusta). Kerrothan mielellään ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti millainen joogatausta sinulla on. Harjoittelu on pienryhmässä ja ohjaus on yksilöllistä.

AIKA: Keskiviikkoisin klo 17.30-19
PAIKKA: Peltovuoren päiväkoti, Ylästö (Peltovuorentie 2, 01690 Vantaa)

Hinnat (sis. alv):
Talvikurssi 20.1.-23.3.
Koko kurssi (10 kertaa) 120 euroa
Kertamaksu 15 euroa

Opiskelija, työtön tai eläkeläinen:
Koko kurssi (10 kertaa) 80 euroa
Kertamaksu 10 euroa

Kevätkurssi 30.3.-27.4.
Koko kurssi (5 kertaa) 60 euroa
Kertamaksu 15 euroa

Opiskelija, työtön tai eläkeläinen:
Koko kurssi (5 kertaa) 40 euroa
Kertamaksu 10 euroa

Maksutavat: tilisiirto, käteinen, Smartum-setelit (kulttuuri- tai liikuntasetelit), Smartum-verkkomaksu tai Virike-setelit.

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot:
nimi
osoite
puhelinnumero
kurssi jolle ilmoittaudut
oma joogatausta lyhyesti
maininta maksutavasta, jos maksaa muuten kuin tilisiirrolla.

Ilmoittautumisen viimeinen peruutuspäivä 11.1.2016 (kevätkurssille viimeistään 21.3.). Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja kurssimaksusta peritään 100 % vaikka et osallistuisi tunnille (koskee myös sairaustapauksia).

*HUOM! Joogama on joulutauolla ajalla 6.12.-11.1. Jos ilmoittaudut tällä aikavälillä, saat vastauksen viestiisi ja vahvistuksen ilmoittautumiseesi viimeistään 12.1.2016!*

Kertamaksuilla voi käydä, jos astangajooga on sinulle ennestään tuttua ja jos ryhmään jää tilaa. Ilmoitathan joka tapauksessa tulostasi etukäteen.

Oma joogamatto mukaan.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset sähköpostilla: iitu@joogama.fi. Katso myös lisätietoja nettisivuiltani: usein kysytyt kysymykset ja Joogaman tuntikäytännöt.

Ohjaajana Iitu Leinonen:
www.facebook.com/joogama
www.instagram.com/iitujoogama