Tapahtuma: Joogaa eläinten hyväksi 9.12. Vantaan Kivistössä

Joogama osallistuu Kivistön joulukalenteritapahtumaan ja järjestää hyväntekeväisyysjoogan 9.12.

AIKA: Lauantai 9.12.
PAIKKA: Aurinkokiven koulu (Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa)
HINTA: vapaavalintainen summa hyväntekeväisyyteen

Kaksi erilaista joogatuntia:
1) Klo 10:30-11:45 (75 min) Dynaaminen hathajooga
2) Klo 11:50-12:30 (40 min) Meditaatio

1) Asanoiden eläinmaailma – dynaaminen hathajoogaharjoitus
Koira, kissa, tiikeri, kotka, kameli… Asanaharjoituksen eläinsymboliikka pohjautuu usein intialaiseen mytologiaan, välillä siihen mitä asento muistuttaa. Tämän hathajoogaharjoituksen aikana teemme eläimiin liittyviä seisoma- ja istuma-asanoita. Aiempi kokemus asanaharjoituksesta suositeltavaa, mutta liikkeitä varioidaan niin, että mukana voi olla sekä vähemmän että pidempään joogannut. Oma joogamatto mukaan.

2) Hengitys- ja meditaatiotunti
Tunnilla tehdään erilaisia hengitys- ja keskittymisharjoituksia sekä loppurentoutus. Sopii myös aloittelijoille.

Huom! Ennakkoilmoittautuminen on välttämätön, sillä paikkoja on rajallisesti. Voit osallistua molemmille tunneille tai pelkästään toiseen. Jos osallistut vain toiseen, laitathan ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin kummalle olet tulossa.

Osallistumismaksuna on lahjoitus, joka puolitetaan lyhentämättömänä kahteen eläinkohteeseen: kohteina Hesy (Helsingin eläinsuojeluyhdistys) ja Lanta Animal Welfare (Thaimaa, Koh Lanta). Ohjeellinen lahjoitussumma on 10-15 euroa 75 minuutin tunnista, 5-10 euroa 40 minuutin tunnista, mutta kukin voi lahjoittaa sen verran kuin haluaa.

Mikä on Joogama?
Joogama on vantaalaisen joogaohjaaja Iitu Leinosen yritys, joka järjestää erilaisia joogatunteja eri puolilla Vantaata sekä Helsingissä. Joogama pitää kaikille avoimien viikkotuntien lisäksi yritys- sekä yksityistunteja. Löydät lisätietoja osoitteesta www.joogama.fi.

Joogama sosiaalisessa mediassa:
Facebook
Instagram

Mikä on Kivistön joulukalenteri?

Tapahtuma on Kivistön alueen kaikille avoin digitaalinen joulukalenteri. Kalenterin järjestävät alueen asukkaat, yhdistykset ja yritykset ja siinä on tapahtumia tai tekemistä joulun odotuksen joka päivälle. Kaikki tapahtumat joulukalenterin omalla Facebook-sivustolla.

    Ilmoittaudu tunnille


    Muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi, mikäli et pääsekään osallistumaan, jotta voin antaa paikkasi toiselle osallistujalle.