Tapahtuma: Joogalauantai 14.10. osana Vantaan Hyvinvointiviikkoa

Joogama osallistuu perinteiseen tapaan Vantaan Hyvinvointiviikolle ja järjestää kaikille avoimen joogalauantain 14.10. Kivistössä.

Päivitys 7.10.: Tapahtuma on täynnä, kiitos ilmoittautuneille! Jonoon voi vielä ilmoittautua peruutuspaikkojen varalta. Kaikille mukaan mahtuneille on lähetetty vahvistusviesti: tarkistathan roskapostisi jos et ole saanut vastausta tai laitatko uudestaan viestiä.

Ilmaiset 40-minuutin joogatunnit Aurinkokiven päiväkodilla (Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa) lauantaina 14.10. klo 13 alkaen. Voit osallistua kaikkiin kolmeen tai vain osaan tunneista.

Klo 13-13:40 Dynaaminen hathajooga
Klo 13:45-14:25 Lempeä hathajooga
Klo 14:30-15:10 Meditaatio

Sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille. Ilmoittauduthan etukäteen sivun alaosan ilmoittautumislomakkeella (lisätietoihin voi merkitä, jos olet tulossa jollekin tietylle tunnille, muuten varaan sinulle paikan kaikille kolmelle) tai spostilla iitu@joogama.fi.

Oma joogamatto/alusta mukaan. Tapahtuma on ilmainen.
Huom! Ilmoittautuminen on välttämätön, sillä paikkoja on rajallinen määrä.

Tuntikuvaukset:

Dynaamisen hathajoogan tunnilla teemme fyysisen ja energisen asentosarjan. Aloitamme aurinkotervehdyksillä, jatkamme seisoma- ja istuma-asanoilla. Liikkeitä varioidaan niin, että osallistuja pystyy valitsemaan itselleen sopivan tavan harjoitella. Tämä reipastahtinen, liikunnallinen tunti sopii parhaiten ns. normaalikuntoisille aloittelijoille sekä pidempään jooganneille. Jos sinulla on jokin liikuntaharrastuksiin vaikuttava vamma tai sairaus, lempeän hathajoogan tunnit saattavat olla sopivampi tunti aloittaa joogaan tutustuminen.

Lempeän hathajoogan tunnilla teemme joogan asanatyöskentelyä rauhalliseen tahtiin. Joogalauantaina teemme pääosin istuma-asentoja. Sopii erityisen hyvin aloittelijoille sekä sellaisille, jotka haluavat tehdä harjoitusta hitaasti.

Meditaatiotunnilla teemme erilaisia hengitys- ja keskittymisharjoituksia, välillä kevyeen liikkeeseen yhdistettynä ja päätämme harjoituksen rentoutukseen.

Mikä on Joogama?

Joogama on vantaalaisen joogaohjaaja Iitu Leinosen yritys, joka järjestää erilaisia joogatunteja eri puolilla Vantaata sekä Helsingissä. Joogama pitää kaikille avoimien viikkotuntien lisäksi yritys- sekä yksityistunteja. Löydät lisätietoja osoitteesta www.joogama.fi.

Joogama sosiaalisessa mediassa:
Facebook
Instagram

Mikä on Vantaan Hyvinvointiviikko?

Vantaan kaupunki järjestää kuntalaisille jo perinteeksi muodostuneen Hyvinvointiviikon, joka on myös Vantaan sosiaali- ja terveystoimen laajin Suomi 100 -tempaus.

Tavoitteena on “lykätä hyvä olo liikkeelle niin, että vantaalaiset innostuvat omasta hyvinvoinnistaan”. Viikon aikana vantaalaiset toimijat järjestävät erilaisia hyvinvointitapahtumia.

Tervetuloa mukaan!

    Ilmoittaudu tunnille


    Muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi, mikäli et pääsekään osallistumaan, jotta voin antaa paikkasi toiselle osallistujalle.