Lähiopetuksen info

LÄHIOPETUKSEN INFO

PAIKKA: Aurinkokiven koulu
OSOITE: Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Parkkipaikkoja on Kivistön alueella todella vähän ja paikalle saapumisessa kannattaa suosia muita kulkutapoja. Jos kuitenkin kuljet autolla, kannattaa varata aikaa parkkipaikan löytämiseen. Mahdollisia paikkoja ovat koulun parkkipaikan kiekkopaikat, Ruusukvartsinkadun maksulliset paikat tai Kivistössä kauempana sijaitsevat yleiset parkkialueet.

YLEISIÄ OHJEITA:

Tunnit pidetään Aurinkokiven koulun pienessä salissa (näyttämösali). Paikalle löytää tulemalla pääovesta sisään, kulkemalla naulakkojen läpi oikealle, sivukäytävään. Sali on heti tällä käytävällä, valkoinen ovi. Arkisin paikalla on vahtimestari, jolta voi kysyä missä on näyttämösali.

Kengät riisutaan eteisessä. Pukuhuoneet ovat ison liikuntasalin ohittavan käytävän päädyssä. Arvotavarat kannattaa ottaa mukaan saliin.

Harjoitus tehdään paljain jaloin. Vaatetuksena paras on joustavat liikuntavaatteet. Kannattaa ottaa mukaan myös pitkähihainen paita tai muuta lämmikettä, jota voi tarvittaessa käyttää harjoituksen aikana. 

Oma joogamatto mukaan.

HUOM: OLETHAN AJOISSA PAIKALLA! Ulko-ovi pidetään lukossa tunnin aikana eikä myöhästyneitä päästetä sisään.

MAKSUOHJEET:

Eräpäivä on kurssin ensimmäinen päivä. Tilisiirrolla maksaville tilitiedot on lähetetty erillisessä viestissä.

Liikuntaetumaksun voi tehdä käyttöpaikalle “Joogama”.

Liikuntaseteleillä voi maksaa tunneilla. Käteistä ei oteta vastaan.

Kurssimaksu veloitetaan kokonaan, vaikka ilmoittautunut ei tulisi paikalle.

TUNTIKÄYTÄNNÖISTÄ

Annetaan kaikille ryhmäläisille harjoittelurauha ja vältetään ylimääräistä keskustelua ja kommentointia harjoituksen aikana. Opettajalta saa tarvittaessa kysyä apuja.

Jos olet sairas, jätä tunti väliin. Sairaana ei harjoitella. Sairauden jälkeen harjoitusta jatketaan kevennetysti, kunnes kuntotaso on ennallaan.

Huomioithan kanssaharjoittelijat huolehtimalla hygieniasta ja välttämällä tuoksujen käyttöä iholla, hiuksissa tai vaatteissa.

POIKKEUSTAPAUKSET:

Mahdollisista viime hetken poikkeuksellisista tuntimuutoksista ilmoitetaan tekstiviestillä.

Olethan tarvittaessa ja lisäkysymysten kanssa yhteydessä: iitu@joogama.fi