Tapahtuma: Joogasunnuntai 18.9. Tikkurilassa

Joogama osallistuu Vantaan Hyvinvointiviikolle ja järjestää joogasunnuntain 18.9.2016!

Ilmaiset 40-minuutin joogatunnit Viertolan koululla (Jokirannan opetuspiste, Viertolankuja 1) sunnuntaina 18.9. klo 12 alkaen. Voit osallistua kaikkiin kolmeen tai vain osaan tunneista.

Päivitys 17.8.: Tapahtuman viikonpäivä on muuttunut ensin ilmoitetusta: se jouduttiin vaihtamaan sunnuntaiksi tilavarausongelmasta johtuen. Pahoittelut tästä!

Klo 12-12:40 Dynaaminen hathajooga
Klo 12:45-13:25 Lempeä hathajooga
Klo 13:30-14:10 Meditaatio

Sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille. Ilmoittauduthan etukäteen sivun alaosan ilmoittautumislomakkeella (lisätietoihin voi merkitä, jos olet tulossa jollekin tietylle tunnille, muuten varaan sinulle paikan kaikille kolmelle) tai spostilla iitu@joogama.fi.

Oma joogamatto/alusta mukaan. Tapahtuma on ilmainen.

Tuntikuvaukset:

Dynaamisen hathajoogan tunnilla teemme fyysisen ja energisen asentosarjan. Aloitamme aurinkotervehdyksillä, jatkamme seisoma- ja istuma-asanoilla. Liikkeitä varioidaan niin, että osallistuja pystyy valitsemaan itselleen sopivan tavan harjoitella. Tämä reipastahtinen, liikunnallinen tunti sopii parhaiten ns. normaalikuntoisille aloittelijoille sekä pidempään jooganneille. Jos sinulla on jokin liikuntaharrastuksiin vaikuttava vamma tai sairaus, lempeän hathajoogan tunnit saattavat olla sopivampi tunti aloittaa joogaan tutustuminen.

Lempeän hathajoogan tunnilla teemme joogan asanatyöskentelyä rauhalliseen tahtiin. Joogalauantaina teemme pääosin istuma-asentoja. Sopii erityisen hyvin aloittelijoille sekä sellaisille, jotka haluavat tehdä harjoitusta hitaasti.

Meditaatiotunnilla teemme erilaisia hengitys- ja keskittymisharjoituksia, välillä kevyeen liikkeeseen yhdistettynä ja päätämme harjoituksen rentoutukseen.

Mikä on Joogama?

Joogama on vantaalaisen joogaohjaaja Iitu Leinosen yritys, joka järjestää erilaisia joogatunteja eri puolilla Vantaata sekä Helsingissä. Joogama pitää kaikille avoimien viikkotuntien lisäksi yritys- sekä yksityistunteja. Löydät lisätietoja osoitteesta www.joogama.fi.

Joogama sosiaalisessa mediassa:
www.facebook.com/joogama
www.instagram.com/iitujoogama

Mikä on Vantaan Hyvinvointiviikko?

Vantaan kaupungin järjestämän Hyvinvointiviikon tavoitteena on “edistää vantaalaisten hyvinvointia ja terveyttä sekä antaa vinkkejä, joiden avulla jokainen voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa”. Viikon aikana vantaalaiset toimijat järjestävät erilaisia hyvinvointitapahtumia.

Tervetuloa mukaan!

    Ilmoittaudu tunnille